Ako získať kabelku MARIAM

Milé dámy,

páči sa vám predstava vlastniť svoju kabelku značky MARIAM? Ak áno, ponúkam vám dve cesty, ako ju získať:

1. Vyberte si jeden z našich modelov, ktoré sú skladom v e-shope a môžete ho mať doma už za pár dní. Z každej verzie máme len obmedzený počet kusov, tak neváhajte príliš dlho. ;)

2. Druhou možnosťou, ktorú veľmi odporúčame, je zapojiť sa do predpredaja. Pravidelne predstavujeme novinky, kde nájdete najväčší výber farieb a materiálov. Na svoju novú kabelku si počkáte 4-6 týždňov, ale za vašu dôveru vám ponúkneme skvelú zľavu.

Predpredaj trvá pribižne 5 dní, potom sa uzatvorí a vyrábame len objednané kusy plus niekoľko navyše, ktoré sa neskôr objavia v e-shope. Celá farebná škála tu však nemusí byť dostupná, preto odporúčame sledovať nás na Instagrame, alebo sa prihlásiť na odber noviniek, aby sa vám informácia o pripravovaných kolekciách dostala medzi prvými. :)

Prečo volíme predpredaj?

1. Vyrábame len toľko, o koľko je záujem, čím sa vyhýbame nadprodukcii a plytvaniu.

2. Keďže nemáme prebytočné skladové zásoby, môžeme vám neustále ponúkať nové farebné varianty. Slobodne tvoríme a prinášame krásne novinky.

3. Vaša dôvera nám umožňuje vyhnúť sa veľkovýrobe a zbytočnému odpadu.

4. Ako sa hovorí: "Na dobré veci sa oplatí počkať." A naše kabelky dôkladne spracované a vymazlené do najmenšieho detailu, za to naozaj stoja. Uprednostňujeme kvalitu a precíznosť pred kvantitou a nízkymi cenami. 

5. Nebudeme vám ponúkať zľavy, ktoré by zahltili váš šatník. Veríme, že stačí niekoľko kvalitných kúskov, ktoré dokonale sedia a vydržia dlhé roky. Preto vám radšej poskytneme návody, ako si správne vybrať (napríklad kurz Sprievodca výberom kabelky a ďalšie online materiály v našej Akadémii).

Ak sú naše produkty podľa vašej chuti, najväčším poďakovaním pre nás bude, ak nás odporučíte svojim priateľom.

Ďakujeme za dôveru a pochopenie.

Mária Majerová